Spesifikasjonar

 • 55" Ultra HD (4K) LED Smart-TV
 • HDR Premium
 • Android TV
 • Tosidig Ambilight
 • Micro Dimming Pro
 • Quad Core Prosessor
 • 4 X HDMI
 • Innebygd Riks-TV & Satelitt-tuner
 • Wi-FI, Nettverk
 • 3 X USB, Optisk lydutgang
 • Vekt: 16 Kg
 • Størrelse (BxDxH): 124 x 8,4 x 80cm

Pris kr 6.495,- inkl. mva.

Philips 55" UHD LED Smart-TV - 55PUS6432/12

Philips 55" UHD LED Smart-TV - 55PUS6432/12

Svært slank 4K LED-TV drevet av Android TV - med tosidig Ambilight
• 55″ 4K Ultra HD LED-TV
• Quad Core, 8GB og kan utvides
• DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2

Ambilight vil for alltid endre måten du ser TV på
Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende også? Philips’ unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å utstråle en ekstra bred glød fra to sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før
Ultra HD-TV har fire ganger så høy oppløsning sammenlignet med vanlig Full HD-TV. Med over åtte millioner piksler og unik Ultra Resolution-oppskaleringsteknologi får du best mulig bildekvalitet. Jo bedre kvalitet det er på originalinnholdet, desto bedre bilder og oppløsning får du. Gled deg over forbedret skarphet, økt dybdesyn, overlegen kontrast, jevne, naturlige bevegelser og fullkomne detaljer.

Slipp løs kraften i Quad Core og integrert Android
Quad Core-prosessor fra Philips møter Android-effekten for å gi en spennende spillopplevelse. Og med Android på TV-en kan du navigere, åpne apper og spille av videoer på en måte som er svært rask, svært intuitiv og fantastisk morsom.

Google Play Butikk og Philips’ appgalleri: Bruk TV-en til andre ting
Google Play Butikk og Philips’ appgalleri overgår tradisjonelle TV-programmer for å gi deg en stor nettbasert samling av filmer, TV, musikk, apper og spill. Med et minne på 16 GB og som kan utvides, har du massevis av plass til å lagre alt favorittinnholdet ditt og installere flere apper.

Oppdag Ultra HD-kvalitet med Pixel Plus Ultra HD
Opplev 4K Ultra HD-skarphet med Pixel Plus Ultra HD Engine fra Philips. Den optimaliserer bildekvaliteten for å gi jevne bilder med utrolige detaljer og dybde – få skarpere 4K-bilder med lysere hvite og mørkere svarte farger hver eneste gang.

Opplev bedre kontrast, farger og skarphet med HDR Plus
High Dynamic Range Plus er en ny videostandard. Den redefinerer hjemmeunderholdningen med forbedringer innen kontrast og farge. Gled deg over en herlig opplevelse som fanger inn den opprinnelige dybden og livligheten, samtidig som den gjenskaper innholdet på en måte som skaperen ønsker. Sluttresultatet? Sterkere lysstyrke, mer kontrast, flere farger og bedre detaljer enn noensinne.

Kraftig lydbehandling for kompromissløs klar lyd
Et vindkast, et blad som treffer bakken, lyden av bildekk som hviner nedover en svingete vei. Det er de små detaljene som gjør bildet levende. Philips’ lydbehandling fører disse detaljene sammen med kompromissløs klar lyd. Hør alt regissøren så for seg, med lydmiksing i studiokvalitet som støtter det originale lydinnholdet og forbedrer lyden når det trengs. Dyp bass, klar dialog og suveren presisjon er bare begynnelsen.

Hør alle detaljer med DTS Premium Sound
Gode TV-høyttalere krever en kraftig behandlingsmotor som tar vare på det originale lydinnholdet. DTS Premium Sound er utformet for å levere opplevelsen som forbrukerne forventer å få fra avansert lydbehandling: oppslukende surroundlyd med dyp og fyldig bass og krystallklar dialog som leveres ved maksimalt volumnivå, uten noen endringer, klipping eller forvrengning.