Spesifikasjonar

  • 43" LED Smart-TV
  • Ultra HD (4K) oppløsning
  • HDR+
  • WiFi
  • 2 X HDMI, Optisk lydutgang
  • Innebygd RiksTV & Canal Digital-tuner
  • 2 X USB 2.0
  • Vekt: 11,2 Kg
  • Størrelse (BxDxH): 97,1 x 6,7 x 62,6cm

Pris kr 4.495,- inkl. mva.

Philips 43" UHD LED Smart-TV - 43PUS6162/12

Philips 43" UHD LED Smart-TV - 43PUS6162/12

Svært slank 4K Smart LED-TV med Pixel Plus Ultra HD

• 108 cm (43″)
• 4K Ultra HD LED-TV
• Quad Core
• DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2

4K Ultra HD – oppløsning som du aldri har sett før
Ultra HD-TV har fire ganger så høy oppløsning sammenlignet med vanlig Full HD-TV. Med over åtte millioner piksler og unik Ultra Resolution-oppskaleringsteknologi får du best mulig bildekvalitet. Jo bedre kvalitet det er på originalinnholdet, desto bedre bilder og oppløsning får du. Gled deg over forbedret skarphet, økt dybdesyn, overlegen kontrast, jevne, naturlige bevegelser og fullkomne detaljer.

Smart TV: en helt ny verden å utforske
Oppdag en smartere opplevelse som overgår tradisjonell TV. Lei og stream filmer, videoer eller spill fra videobutikker på Internett. Se tidligere sendte TV-programmer fra favorittkanalene dine, og kos deg med et stadig større utvalg av online-apper med Smart TV.

Geometrisk fasettert sentralstativ
Vi valgte en sofistikert høyglanset overflate i svart på det geometrisk fasetterte sentralstativet, og la til en svært slank, vinklet hals for å skape en TV-design som passer rett inn i moderne interiør.

Opplev bedre kontrast, farger og skarphet med HDR Plus
High Dynamic Range Plus er en ny videostandard. Den redefinerer hjemmeunderholdningen med forbedringer innen kontrast og farge. Gled deg over en herlig opplevelse som fanger inn den opprinnelige dybden og livligheten, samtidig som den gjenskaper innholdet på en måte som skaperen ønsker. Sluttresultatet? Sterkere lysstyrke, mer kontrast, flere farger og bedre detaljer enn noensinne.

Bygd for en bedre Netflix-opplevelse
Netflix endrer på mange måter din underholdningsopplevelse, og fremmer nyskapninger på enhetene du bruker for å se på TV-serier og filmer. Når du ser Netflix Recommended TV-logoen på en Smart TV, vet du at den har bestått en grundig evalueringsprosess som er basert på faktorene som er viktigst for medlemmene.

Oppdag Ultra HD-kvalitet med Pixel Plus Ultra HD
Opplev 4K Ultra HD-skarphet med Pixel Plus Ultra HD Engine fra Philips. Den optimaliserer bildekvaliteten for å gi jevne bilder med utrolige detaljer og dybde – få skarpere 4K-bilder med lysere hvite og mørkere svarte farger hver eneste gang.

Appgalleriet fra Philips gir deg god underholdning
Appgalleriet fra Philips er en omfattende samling av apper på Internett som du kan åpne så snart Smart-TV-en er koblet til Internett. Så enkelt er det. Bare slå på TV-en, koble til Internett og opplev en helt ny verden av underholdning på Internett.

Kraftig lydbehandling for kompromissløs klar lyd
Et vindkast, et blad som treffer bakken, lyden av bildekk som hviner nedover en svingete vei. Det er de små detaljene som gjør bildet levende. Philips’ lydbehandling fører disse detaljene sammen med kompromissløs klar lyd. Hør alt regissøren så for seg, med lydmiksing i studiokvalitet som støtter det originale lydinnholdet og forbedrer lyden når det trengs. Dyp bass, klar dialog og suveren presisjon er bare begynnelsen.