Spesifikasjonar

 • Intel Core i5-7300HQ Prosessor
 • 15,6" Full-HD Antirefleks LED Skjerm
 • 8GB DDR4 Ram
 • 256GB SSD
 • Nvidia Geforce GTX 1050 - 2GB Skjermkort
 • 2 X USB 3.0, 1 X USB 2.0
 • 1 X USB-C
 • HD Webcam
 • HDMI, Kortleser
 • Trådløst nett (AC) + 100/1000 LAN
 • Bluetooth 4.1
 • Windows 10 Home

Pris kr 8.995,- inkl. mva.

Lenovo Legion Y520

Lenovo Legion Y520

Kom inn på arenaen med denne slanke, lett og bærbare spill-PC-en, som lett klarer å håndtere spillene dine. Med 7. generasjons Intel® Core™-prosessorer og NVIDIA GTX 1050 diskret grafikk og med førsteklasses lyd og mulighet for hybrid lagring med raskere responstids er du klar til kamp. Med et valgfritt tastatur med bakgrunnsbelysning kan du spille både dag og natt, og den optimaliserte konstruksjonen for temperaturregulering holder den kjølig like lenge som du vil spille – ganske lenge, med andre ord.

Det siste innen ytelse på spill
Med 12 prosent høyere produktivitet sammenlignet med tidligere prosessorer, og 19 prosent høyere ytelse på nett via en dedikert medieprosessor – nå kan du kaste deg ut i de siste spillene med full styrke og spille på nett.

Neste generasjons grafikk
Y520 leveres med nVidia GeForce® GTX 1050 så du kan spille raskt og problemfritt og følge med på bildefrekvensen. Når det er deg som skal flytter payloaden i et førstepersonskytespill, kan du stole på at denne bærbare spill-PC-en gir deg all den ytelsen du trenger.

Lynrask hastighet og lagring
Y520 leveres med 256 GB med PCIe SSD-minneplass, helt supert hvis du vil redusere oppstartstiden og få en raskere innlasting når du spiller.

Harman Audio med Dolby Premium
Legion Y520 har det du trenger, enten du spiller eller uten høretelefoner: 2 x 2W Harman-høyttalere med Dolby Audio Premium. Dolby Audio Premium er tilpasset og trimmet for at du skal få førsteklasses lyd på alle typer innhold, slik at du kan få en utrolig spilleopplevelse.

Tilpass instillingene og lag videoer med Lenovo Nerve Center
Det er lett å tilpasse innstillingene dine, for eksempel lyd, aktive taster, kjøling og nettverksprioritet – så kan du konsentrer deg om spillingen. Når du er i den røde sonen, kan du spille inn høydepunktene for å se dem på nytt eller laste dem opp på nettsteder for strømming. Lenovo Nerve Center gjør det enkelt.

Lys opp med rød bakgrunnsbelysning på tastaturet
Y520 leveres med rød bakgrunnsbelysning på tastaturet – perfekt for lange spilleøkter om natten. Tastaturet lyser blodrødt og har taster med en tastaturvandring på 1,7 mm. Tastetrykkene er nøyaktige, presise og reagerer lynraskt, perfekt til både spilling og chatting underveis.

Bærbar Design
Denne bærbare spill-PC-en er bare 25,8 mm tykk og veier bare 2,5 kg. Den har et flekkavstøtende deksel og er lett å ta med seg overalt. Sleng Y520 ned i vesken og få deg en god spilleopplevelse mens du er på farten, uansett hvor du befinner deg.

Termisk konstruksjon
Y520 ble designet for å bekjempe varme med strategisk plasserte vifter og ventiler. Viftesystemet er plassert tett på grafikkortet og prosessorene og sørger for at den varme luften er i bevegelse og så slipper ut gjennom ventilene på baksiden. Du kan også bruke Extreme Cooling-snarveien i Lenovo Nerve Center hvis det går ekstra hett for seg og du trenger ekstra innsats på kjølefronten.

Signature Edition
Signature Edition PC-er er rene, raske og beskyttede, med et rent Microsoft Windows 10 operativsystem inkludert den førsteklasses sikkerhetsprogramvaren Windows Defender - uten årlige kontrakter og med gratis oppdateringer.